Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Δευ. - Παρασκευή: 07:30 - 16:00 Σάββατο: 08:00 - 14:30

Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να αποπληρώσετε την παραγγελία σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Αντικαταβολή

Το κόστος της αντικαταβολής πανελλαδικά είναι δωρεάν. Το ανώτερο ποσό που μπορείτε να πληρώσετε με την μέθοδο της αντικαταβολής είναι 499€

2. Πιστωτική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της Τράπεζας Πειραιώς, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο anastasiadi.gr.

Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την Τράπεζα Πειραιώς

*Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία. 

3. Κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρείας

Εφόσον έχετε επιλέξει αυτό τον τρόπο, ως τρόπο πληρωμής θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα λ.χ. μεταφοράς), σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος της παραγγελία σας.

Τα στοιχεία των λογαριασμών βρίσκονται παρακάτω:

  • GR50 0172 2550 0052 5502 2749 222 / Τράπεζα Πειραιώς
  • GR32 0140 8160 8160 0232 0000 679  / Alpha Bank
  • GR59 0110 3730 0000 3734 7026 116 / Εθνική Τράπεζα

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε

Με την εμφάνιση της πληρωμής σας σε εμάς ακολουθείται η διαδικασία επεξεργασίας και επιβεβαίωσης της παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα. Σε περίπτωση που μέσα σε τρεις εργάσιμες ήμερες δεν μας έχετε στείλει τα παραπάνω στοιχεία, τότε η παραγγελία σας θεωρείται άκυρη.

Σημείωση: Για την αποφυγή καθυστερήσεων, είναι απαραίτητο το όνομα του καταθέτη κι ο αριθμός παραγγελίας, να αναγράφονται στο αποδεικτικό κατάθεσης ως αιτιολογία. Μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email [email protected]
Σημείωση: Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί κατάθεση από λογαριασμό άλλης τράπεζας τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον καταθέτη.
Σημείωση: Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, παραστατικά αξίας άνω των 500€ είναι απαραίτητο να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση σε πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Σημείωση:  Οι πελάτες, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική ενημέρωση για παραλαβή και η παραγγελία τους μας επιστράφηκε με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα παραλαμβάνουν μετά από αποπληρωμή του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας τους αποκλειστικά μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης.

Τρόποι Αποστολής


Όλες οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 16:00 εξυπηρετούνται από εμάς στον αναγραφόμενο χρόνο παράδοσης του εκάστοτε προϊόντος.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε καταχωρήσει έχουν διαφορετικό χρόνο παράδοσης, ως χρόνος παράδοσης θεωρείτε αυτός του προϊόντος με την μεταγενέστερη ημερομηνία. Σε αυτή την περίπτωση αν το επιθυμείτε μπορεί να γίνει τμηματική αποστολή της παραγγελίας σας χωρίς επιπλέον κόστος κατόπιν συνεννόησης.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αν υπάρχουν περιπτώσεις καθυστέρησης, θα οφείλονται σε τρίτους  παράγοντες όπως άσχημες καιρικές συνθήκες, ατυχήματα κ.λ.π.Σε αυτή την περίπτωση ζητάμε την κατανόηση σας.

Επίσης, αν αντιμετωπίσουμε κάποια ιδιαίτερα προβλήματα (όπως έλλειψη συγκεκριμένου προϊόντος από τους προμηθευτές μας κλπ.) στην παράδοση των προϊόντων, ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει για να σας ενημερώσει για την κατάσταση αλλά και την ακριβή ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.

Αν επιθυμείτε η παραγγελία σας να παραδοθεί συγκεκριμένη ώρα και ημέρα μην διστάσετε να μας καλέσετε και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει έξτρα χρέωση από την εταιρεία ταχυμεταφορών ίση με 2.50€ . Έξτρα χρέωση των 2.50€ υπάρχει και στην περίπτωση που επιθυμείτε η παραγγελία σας να παραδοθεί Σάββατο.

Σημείωση: Το κόστος των μεταφορικών της παραγγελία σας υπολογίζετε αυτόματα στο καλάθι αγορών. Ένα μεγάλο ποσοστό των προϊόντων μας έχουν δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτως από το κόστος της παραγγελία σας.

Σε περίπτωση μεταφοράς μέσω πρακτορείων υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητηθεί να παραλάβετε από το πρακτορείο εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη  από το κέντρο περιοχή.

Η παράδοση των παραγγελιών που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία γίνετε επί του πεζοδρομίου.