Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Δευ. - Παρασκευή: 07:30 - 16:00 Σάββατο: 08:00 - 14:30

Φωτιστικά εξωτερικού χώρου

lightning-yellow

Η διαμόρφωση του εξωτερικού φωτισμού είναι ένα απαραίτητο στοιχείο που μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά τους χώρους σου σε λειτουργικά και φιλόξενα περιβάλλοντα. Είτε θέλεις να φωτίσεις τον κήπο, το μπαλκόνι ή τη βεράντα σου, τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου θα διαμορφώσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα! Ας ανακαλύψουμε τις επιλογές:

Τα Best Sellers στα φωτιστικά
 • Φωτιστικά τοίχου εξωτερικού χώρου
 • Φωτιστικά σκάλας
 • Φαναράκια
 • Φωτιστικά οροφής εξωτερικού χώρου
 • Φωτιστικά χωνευτά εδάφους
 • Φωτιστικά κήπου εδάφους
 • Σποτ μπετού
 • Ηλιακά φωτιστικά
 • Προβολείς LED
 • Επαναφορτιζόμενα φωτιστικά
 • Γιρλάντες φωτισμού
 • Φώτα πισίνας

Οι απλίκες εξωτερικού χώρου είναι επιτοίχια φωτιστικά που παρέχουν εστιασμένο φωτισμό. Είναι ιδανικές για φωτισμό εισόδων, αυλών και εξωτερικών τοίχων. Οι απλίκες διατίθενται σε διάφορα στιλ, από παραδοσιακά σχέδια όπως φαναράκια μέχρι μοντέρνα σχήματα.

Όταν επιλέγεις απλίκες εξωτερικού χώρου, λάβε υπόψη το αρχιτεκτονικό στιλ του σπιτιού σου και την ποσότητα φωτός που χρειάζεσαι. Ορισμένες απλίκες προσφέρουν εστιασμένο φωτισμό, ο οποίος είναι εξαιρετικός για την ανάδειξη συγκεκριμένων χαρακτηριστικών, ενώ άλλες παρέχουν μια πιο διάχυτη λάμψη για πιο γενικό φωτισμό.

Fotistika-eksoterikou-xorou-1
Fotistika-eksoterikou-xorou-2

Αν ψάχνεις για μία οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον λύση φωτισμού, τα ηλιακά φωτιστικά εξωτερικού χώρου είναι η καλύτερη επιλογή! Τα φωτιστικά αυτά αξιοποιούν τη δύναμη του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας και φωτίζουν τους εξωτερικούς χώρους το βράδυ.

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για φωτισμό κήπων ή άλλων χώρων που μπορεί να μην έχουν πρόσβαση σε ρεύμα. Μπορείς να βρεις ηλιακά φωτιστικά και προβολείς LED που θα φωτίσουν με υπέροχο τρόπο τον εξωτερικό σου χώρο και εγκαθίστανται πανεύκολα.

fotistika-eksoterikou-chorou-3

Μοντέρνα φωτιστικά εξωτερικού χώρου

Για μία σύγχρονη αισθητική, τα μοντέρνα φωτιστικά εξωτερικού χώρου με απλές γραμμές, γεωμετρικά σχήματα και μίνιμαλ σχέδια, προσφέρουν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Με υλικά όπως ανοξείδωτο ατσάλι, γυαλί ή αλουμίνιο, όχι μόνο είναι  κομψά αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικά για να αντέχουν στις εξωτερικές συνθήκες.

Τα μοντέρνα φωτιστικά εξωτερικού χώρου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για γενικό φωτισμό ή για να φωτίσουν αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Up Down φωτιστικά εξωτερικού χώρου

Τα φωτιστικά Up Down εξωτερικού χώρου, είναι φωτιστικά τοίχου που φωτίζουν με δέσμη τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω, δημιουργώντας ένα μοναδικό εφέ φωτισμού που μπορεί να προσθέσει βάθος και διάσταση στους εξωτερικούς σου χώρους. Το φωτιστικά Up Down θα κάνουν τον εξωτερικό χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο φιλόξενος, καθιστώντας τα ιδανικά τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους χώρους.

Fotistika-eksoterikou-xorou-4
Fotistika-eksoterikou-xorou-5

Φωτιστικά εξωτερικού χώρου αδιάβροχα

Όταν αναφερόμαστε στο φωτισμό εξωτερικού χώρου, η ανθεκτικότητα είναι βασικός παράγοντας. Τα αδιάβροχα φωτιστικά εξωτερικού χώρου είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στο νερό, διασφαλίζοντας ότι ο κήπος ή η αυλή σου παραμένουν καλά φωτισμένοι ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Όταν επιλέγεις αδιάβροχα φωτιστικά, αναζητήστε όσα έχουν υψηλή βαθμολογία IP.


Τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου είναι κάτι παραπάνω από λειτουργικά. Βελτιώνουν τη συνολική αισθητική αλλά και τη χρηστικότητα. Από απλίκες και ηλιακούς προβολείς  μέχρι μοντέρνες και αδιάβροχες επιλογές, υπάρχει μια λύση φωτισμού για κάθε ανάγκη εξωτερικού χώρου!

lightning-yellow

Φωτιστικά εξωτερικού χώρου

Η διαμόρφωση του εξωτερικού φωτισμού είναι ένα απαραίτητο στοιχείο που μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά τους χώρους σου σε λειτουργικά και φιλόξενα περιβάλλοντα. Είτε θέλεις να φωτίσεις τον κήπο, το μπαλκόνι ή τη βεράντα σου, τα φωτιστικά εξωτερικού χώρου θα διαμορφώσουν μία μοναδική ατμόσφαιρα!