Πανί Σκίασης γκρι 3x3x3m (23147)

Δείτε περισσότερα από Gardlov
14,90€-17%
Μειωμένη τιμή από 18,00€

Σε απόθεμα

< >
Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
Δωρεάν αντικαταβολή
Εγγύηση αντικατάστασης
  • Κατασκευαστής:
    Gardlov
Δείτε περισσότερα από Gardlov
Κωδικός προϊόντος: 913-900-052
  • Κατασκευαστής:
    Gardlov
Δείτε περισσότερα από Gardlov
Κωδικός προϊόντος: 913-900-052

Πληροφορίες προϊόντος

Προστατεύει από την ακτινοβολία UV χάρη στο υψηλής ποιότητας πολυεστερικό πανί και  είναι ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία. Μειώνει αποτελεσματικά τη θερμοκρασία κάτω από το πανί και επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, κάτι που είναι εξαιρετικά χρήσιμο κατά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ – το υλικό που χρησιμοποιείται στο ηλιακό πανί είναι αδιάβροχο και επομένως ανθεκτικό στην υγρασία και τη μούχλα. Στεγνώνει εξαιρετικά γρήγορα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό στις ταχέως μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες.

ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ – το πανί μπορεί να ρυθμιστεί σε οποιαδήποτε γωνία, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και το φως του ήλιου. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν ειδικές γραμμές και γάντζοι που βρίσκονται στις άκρες του.

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ – ένα πανί θα είναι τέλειο στον κήπο, στη βεράντα, στο οικόπεδο ή στο κάμπινγκ. Θα εξαρτάται από εσάς πώς θα χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητές του. Χάρη στο κιτ τοποθέτησης που είναι προσαρτημένο στο πανί, μπορείτε να το κρεμάσετε σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο της επιλογής σας.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ –

Χρώμα: Γκρι

Υλικό: πολυεστέρας + επίστρωση UV30

Πυκνότητα: 180 g /m2;

Διαστάσεις: 3x3x3m;

Βάρος: 0,55κιλά