Prime διακόπτης φωτισμού απλός σαμπανιζέ (1000110004)
Σε απόθεμα
- Κατασκευαστής:Aca
- Τάση (V):250V
- Ένταση (Α):10A
- Χρώμα σειράς:Σαμπανιζέ
- Εξάρτημα:Μηχανισμός
- Λειτουργία:Διακόπτης απλός
- Υλικό:Πλαστικό
- Κατασκευαστής:Aca
- Τάση (V):250V
- Ένταση (Α):10A
- Χρώμα σειράς:Σαμπανιζέ
- Εξάρτημα:Μηχανισμός
- Λειτουργία:Διακόπτης απλός
- Υλικό:Πλαστικό
Θέλεις να σε βοηθήσουμε;
23510 60006 / 39757Πληροφορίες προϊόντος
Ο απλός διακόπτης PRIME σε σαμπανιζέ χρώμα αποτελεί ιδανική επιλογή για χώρους όπου απαιτείται διακριτική αλλά καλαίσθητη ενσωμάτωση των ηλεκτρολογικών στοιχείων στη διακόσμηση. Είναι κατάλληλος για τον έλεγχο ενός κυκλώματος φωτισμού και προσφέρει αξιόπιστη λειτουργία με ονομαστική ένταση 10AX στα 250V AC.
Διαθέτει μηχανισμό στερέωσης με κλιπ για γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση χωρίς βίδες, ενώ η χωνευτή εγκατάσταση προσφέρει άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, διασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση σε εσωτερικούς χώρους με προστασία IP20.
Τεχνικά χαρακτηριστικά:
- Τάση λειτουργίας: 250VAC
- Ένταση ρεύματος: 10AX
- Αριθμός επαφών: 1P
- Αριθμός θέσεων: 1 (απλός διακόπτης)
- Τύπος διακόπτη: Απλός
- Εγκατάσταση: Χωνευτή
- Στερέωση: Με κλιπ
- Υλικό κατασκευής: Πλαστικό
- Φωτιζόμενο: Όχι
- Βαθμός στεγανότητας: IP20
Είναι ιδανικός για κατοικίες, εξοχικά ή παραδοσιακού τύπου επαγγελματικούς χώρους που συνδυάζουν φυσικά υλικά με κλασική αισθητική.