Το καλάθι αγορών σας

Τρόποι παραγγελίας και επιστροφές

Παραγγελίες

Στην ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 τρόπους για να κάνετε την παραγγελία σας.

1. Ηλεκτρονικά: Καταχωρείτε την παραγγελία σας στο www.anastasiadi.gr ανοίγοντας τη σελίδα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και πατώντας το κουμπί «στο καλάθι». Ακολουθώντας στη συνέχεια τις οδηγίες που θα εμφανίζονται ανά βήμα, θα ολοκληρώσετε εύκολα την παραγγελία σας, η οποία είτε θα σταλεί στη διεύθυνση επιλογής σας είτε θα σας περιμένει να την παραλάβετε σε κάποιο από τα καταστήματά μας (1χλμ Κατερίνης Γανόχωρας στην Κατερίνη και Αδαμίδου 20 Α.Τούμπα στη Θεσσαλονίκη.

2. Με e-mail ή στα social media: Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε τους κωδικούς που σας ενδιαφέρουν με mail στο eshop@anastasiadi.gr ή στο Facebook Messenger. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καταχωρήσει τα στοιχεία και τις προτιμήσεις σας (τρόπο πληρωμής, τρόπο παραλαβής κ.λπ.) Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 17:00 και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 14:30.

3. Τηλεφωνικά: Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και τηλεφωνήστε μας στο 23510 39757 & 23510 60006. Η ομάδα του τηλεφωνικού μας κέντρου θα λύσει κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να διαλέξετε το προϊόν ή τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 17:00 και Σάββατο από τις 08:00 έως τις 14:30).

4. Στα καταστήματά μας: Αν μένετε στην Κατερίνη ή στην Θεσσαλονίκη  θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα προϊόντα που αναζητάτε, σε ένα από καταστήματά μας:

  • 1χλμ Κατερίνης Γανόχωρας, Κατερίνη
  • Εθνικής Αντιστάσεως 25, Κατερίνη
  • Αδαμίδου 20 Α.Τούμπα ,Θεσσαλονίκη

 Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε, εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε όσο πιο εύκολα και γρήγορα γίνεται!

Επιστροφές

Η εταιρία μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε σας δίνει το δικαίωμα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας να επιστρέψετε όλα ή μέρος των προϊόντων που αγοράσατε.Στη περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε μόνο το κόστος επιστροφής των προιόντων (Μεταφορικά επιστροφής). Μετά την πάροδο των 14 ημερών δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές.

Οροι Επιστροφής:

1. Να υπάρχει έγγραφη ενημέρωση εκ μέρους σας για τη πρόθεση και τους λόγους επιστροφής με email στο eshop@anastasiadi.gr
2. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν.
3. Να μην έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και να βρίσκεται στην ίδια ακριβώς κατάσταση όπως όταν το παραλάβατε.
4. Να χρησιμοποιηθεί άλλη συσκευασία κατά την αποστολή ώστε να προστατευθεί η ίδια συσκευασία του προϊόντος.
5. Αν το προϊόν επιστραφεί κατεστραμμένο (πχ σπασμένο) η ζημιά επιβαρύνει τον αποστολέα

Σε περίπτωση αποδοχής της επιστροφής η εταιρία μας θα πραγματοποιήσει την επιστροφή των χρημάτων σας εντός (2) δύο εβδομάδων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εάν δεν έχουν τηρηθεί οι όροι επιστροφής περίπτωση κατά την οποία τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν το πελάτη.

Σας προτρέπουμε κατά τη παράδοση της παραγγελίας σας να ελέγχετε σχολαστικά τόσο την κατάσταση των προϊόντων όσο και την ορθή παραλαβή σε σχέση με το παραστατικό πώλησης.