Κεραία UHF Εξωτερική AN Digital 5G Μαύρη

Δείτε περισσότερα από Matel
19,00€-4%
Μειωμένη τιμή από 19,78€

Σε απόθεμα

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες
Δωρεάν αντικαταβολή
Εγγύηση αντικατάστασης
  • Κατασκευαστής:
    Matel
Δείτε περισσότερα από Matel
Κωδικός προϊόντος: 524-861-004

Περιγραφή

Η κεραία 5G της Matel προσφέρει εύκολη τοποθέτηση σε ιστούς, κάγκελα ή τοίχους, αντικαθιστώντας με επιτυχία κάθε συμβατική κεραία με αποδεδειγμένα καλύτερη λήψη. Με μόλις 25,8×9,7 εκατοστά σε μέγεθος, απαλλάσσει την ταράτσα από τον “δάσος” κεραιών χωρίς να προκαλεί οπτικό εμπόδιο, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετικά μικρή αντίσταση στον αέρα.

Αυτή η κεραία 5G δεν είναι μόνο ένα εγγυημένο και επώνυμο Ελληνικό προϊόν, αλλά επίσης διαθέτει αριθμό πατέντας 1008497. Είναι ο μοντέρνος τρόπος για να απολαύσετε τα ψηφιακά κανάλια με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα!

Η καινοτόμα κεραία UHF διαθέτει ανατρεπτικό σχεδιασμό με εξαιρετικά μικρές διαστάσεις, κατάλληλες για τη λήψη ψηφιακών καναλιών τηλεόρασης και ραδιοφωνίας σε πλήρη ανάλυση Full HD 1080p. Δεν απαιτεί τροφοδοσία ή ρύθμιση· απλώς συνδέστε την με τον ψηφιακό σας δέκτη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κανάλια: 21-60
Αντίσταση εξόδου Ω: 75
Τροφοδοσία: Όχι (Δεν χρειάζεται)
Γωνία λήψης: 180 μοίρες
Φις: Τύπου F
Περιοχή συχνοτήτων : 470 – 790 MHz
Στάσιμο (VSWR): 1,5
Διαστάσεις: 25.8×9.7cm
Χρώμα: Μαύρο
Εγκατάσταση : Εξωτερική

Κριτικές:

Είπαν για την κεραία 5G

Απίστευτη κεραία. Την στερέωσα πανεύκολα με το tire-up της , συνέδεσα το καλώδιο με το βύσμα F της συσκευασίας , έβαλα αυτόματη αναζήτηση στην tv και τέλος (40 κανάλια) . Ούτε ρύθμιση ούτε τίποτα! Να σημειωθεί ότι δεν έβλεπε καθόλου σημείο εκπομπής. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!

Η τέλεια κεραία!! Εύκολη τοποθέτηση, κομψό και διακριτικό μέγεθος και πολύ καλό αποτέλεσμα. Συνδέεται με ένα απλό καλώδιο κεραίας και δε χρειάζεται ενισχυτή! Αξίζει τα λεφτά της!

“Εξαιρετική κεραία! πανευκολη τοποθέτηση και σήμα καμπάνα. τοποθετήθηκε σε προβληματική περιοχή με χαμηλό σήμα!”

 

 

  • Κατασκευαστής:
    Matel
Δείτε περισσότερα από Matel
Κωδικός προϊόντος: 524-861-004